Runebergin ilta 5.2.2004

Perhon kotiseutuyhdistys ja Perhon kirjasto järjestivät J.L. Runebergin 200-vuotisjuhlapäivän kunniaksi tilaisuuden, jossa käytiin läpi kansallisrunoilijamme elämänvaiheita ja elämäntyötä. Runeberg-iltaan oli kokoontunut noin kaksikymmentä henkilöä. Samalla palkittiin Perhon kotiseutuyhdistyksen julistaman kirjoituskilpailun voittajat. Tuula Riutta palkitiin parhaana Vilikkilän kissat -kirjoitelmallaan. Toinen palkinto luovutettiin Olavi Poikolalle tekstistä Koulunkäyntiä Noakin aikaan, melkein ja kolmas palkinto myönnettiin Martti Kujalalle muistelmasta Heinäntekoa Valvatin järvellä. Aarne J. Poikola sai kunniamaininnan runsaasta, ehtymättömästä kirjallisesta tuotannostaan. Kirjoituksia julkaistaan kotiseutuyhdistyksen kolmannessa lukemistossa.

Katso kuvia kuvagalleriassa!