Toimintakertomus 2003

Kokoukset: Sääntömääräiset kokoukset pidettiin. Johtokunta kokoontui neljä kertaa.

Muistomerkit: Schönemanin hautamuistomerkin kävijämäärää ei vuodelta 2003 ole tiedossa, koska vieraskirja oli laatikosta hävinnyt. Mirja Siironen on huolehtinut hauta-alueen kukkasista kesällä. Muistomerkillä pidettiin siivoustalkoot ja ympärillä oleva huonokuntoinen aita purettiin. Hauta Perhossa -muistomerkillä kävijöitä on ollut 94. Polun kunnostus jäi seuraavaan kevääseen.

Museo: Museo oli avoinna kesä-heinäkuussa keskiviikosta sunnuntaihin. Kesätyöntekijöinä olivat Marjaana Poranen ja Minna Fiskaali, jotka ovat laatineet museoraportin kehittämisideoineen. Museon perustamisen 40-vuotisjuhlaa vietettiin 14.7.2003 mutti- ja kahvitarjoiluineen. Aila Hietaniemi näytti, kuinka muttia kietetään ja Eino Hietaniemi teki risuluutia. Äidit ja tyttäret -yhtye esiintyi. Vieraita oli paikalla parisen kymmentä.
Museon kattoon suunniteltu tervaus / kyllästys jäi tekemättä – samoin puukourut puuttuvat edelleen. Museon sisällä kesätyöntekijät tekivät suursiivouksen ja avasivat mm. kasoisseinämän seikkailureitin. Museon osastokyltit uusittiin.

Talous: Yhdistyksen taloudellinen tilanne oli toimintaan nähden hyvä. Kotiseutulukemistosta saadut tulot ovat kattaneet toimintakuluja. Lukemiston 1. osasta otettiin uusi painos. Painatustarjous hyväksyttiin Eke-tuotteelta Kaustiselta. Lukemiston 2. osaa on myynnissä 10 euron hintaan Perhon Pestaamattomien toimintapaikassa Postissa ja Kukkakaupassa, Peritalon kaupassa ja Humalajoen ulkoilukeskuksessa. 1. osaa on myynnissä vain Pestaamattomilla ja johtokunnan jäsenillä.

Jäsenet: Yhdistyksellä oli vuoden lopussa 35 maksanutta jäsentä. Jäsenkeräyskampanja on päätetty järjestää keväällä 2004.

Muu toiminta: Yhdistyksen kotisivut avattiin alkukesällä. Niiden ylläpidosta vastaa Jorma Laajala. Kotisivut ovat osoitteessa http://www.perho.com/~perhoksy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s