Toimintakertomus 2005

Kokoukset: Sääntömääräiset kokoukset pidettiin. Johtokunta kokoontui kolme kertaa.

Muistomerkit: Schönemanin hautamuistomerkin kävijämäärä on ollut 246. Mirja Siironen on huolehtinut hauta-alueen kukkasista kesällä. Muistomerkin opastetaulut kunnostettiin alueen lähellä vietettyjen suviseurojenkin.
Hauta Perhossa -muistomerkillä kävijöitä on ollut n. 80.

Museo: Museo oli avoinna kesä-heinäkuussa ke – pe 12-18 ja la – su 12-16. Kesätyöntekijänä oli Elina Laajala. Hän on laatinut lyhyen museoraportin kesän 2005 toiminnasta.
Museon kattoon suunniteltu tervaus/kyllästys jäi tekemättä – samoin puukourut puuttuvat edelleen. Niin ikään turvakaidetta ei ole tehty. Museon esineistöä ei ole kuvattu suunnitelman mukaan.
Museon esineitä oli lainassa Kokkolassa Renlundin museon maakunnallisessa näyttelyssä.

Talous: Yhdistyksen taloudellinen tilanne oli toimintaan nähden hyvä. Kotiseutulukemistosta saadut tulot olivat kattaneet toimintakuluja. Lukemiston II-osaa on myynnissä 10 euron hintaan Pohjosen kukkakaupassa, Peritalon kaupassa ja Humalajoen ulkoilukeskuksessa. I-osaa on myynnissä vain Pohjosen kukkakaupassa ja johtokunnan jäsenillä. Tarjoushinta molemmista lukemistoista on ollut 15 euroa.

Jäsenet: Yhdistyksellä oli vuoden lopussa 53 maksanutta jäsentä.
Yhdistyksen sihteeriä muistettiin merkkipäivänään.

Muu toiminta: Leena Poranen osallistui kotiseutupäiville Lahdessa 8.-12.6.2005.
Yhdistyksen kotisivujen ylläpidosta vastaa Jorma Laajala. Kotisivut ovat osoitteessa http://www.perho.com/~perhoksy.
Yhdistys osallistui Kotiseudun muisti -hankkeeseen, jonka tuotoksena valmistui cd-rom-levy Kotiseudun muisti II, Perhon- eli Vetelinjoki- ja Kälviänjokilaaksojen historia helmikuusa 2005.

Yhdistys oli alkuun mukana Museohalli -hankkeen valmisteluissa, mutta jäi viime vaiheessa toteutuksesta ja hankkeen hallinnoinnista pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s